Topik Popular
Pautan

Kerajaan Sarawak Kerajaan Malaysia
Kemaskini Pada: 21 Jun 2018
Versi 8.0.4b
Jumlah Pelawat
937377
<<Jun, 2018>>
SMTWTFS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


Tiada Acara pada masa ini

PenafianPenafian

Maklumat yang terkandung di dalam laman web ini adalah untuk tujuan maklumat umum sahaja. Maklumat ini diberikan oleh Muzium Sarawak dan semasa kita berusaha untuk menyimpan maklumat sehingga tarikh dan betul, kita tidak membuat sebarang perwakilan atau waranti dalam apa jua bentuk, secara nyata atau tersirat, tentang kesempurnaan, ketepatan, kebolehpercayaan, kesesuaian atau ketersediaan berkenaan dengan laman web atau maklumat, produk, perkhidmatan, atau grafik berkaitan yang terkandung di laman web ini untuk sebarang tujuan. Oleh itu mana-mana pergantungan anda meletakkan maklumat tersebut adalah ketat atas risiko anda sendiri.

          Dalam apa keadaan pun kami tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan termasuk tanpa had, kerugian atau kerosakan tidak langsung atau berbangkit, atau apa-apa kerugian atau kerosakan apa jua pun yang timbul daripada kehilangan data atau keuntungan yang berbangkit daripada, atau berkaitan dengan, penggunaan laman web ini .

          Melalui laman web ini anda dapat link ke laman web lain yang tidak berada di bawah kawalan Muzium Sarawak. Kami tidak mempunyai kawalan ke atas sifat, kandungan dan ketersediaan laman-laman. Kemasukan mana-mana pautan tidak semestinya membayangkan cadangan atau menyokong pandangan yang dinyatakan di dalam mereka.

          Setiap usaha dilakukan untuk memastikan laman web dan berjalan dengan lancar. Muzium Sarawak tidak bertanggungjawab, dan tidak akan bertanggungjawab ke atas, laman web itu tergendala buat sementara waktu disebabkan isu-isu teknikal di luar kawalan kami.